Online Zen Meditatie Mogelijkheden

Online meditatie introductiecursus

In de online zen meditatie cursus met live bijeenkomsten maak je kennis met de basisprincipes van zenmeditatie en hoe deze in de praktijk te brengen in je dagelijks leven. Onderdelen van de introductiecursus onder live begeleiding van Tom van Dijk zijn onder andere de fysieke en geestelijke aspecten van het zitten in meditatie. Daarbij is aandacht voor literatuur over Zen en meditatie en de praktische inzichten die daarin worden beschreven. Meer informatie en aanmelding. 

Online meditatiegroepen

In een doorgaande meditatiegroep van Zen Centrum Groningen geef je je meditatie-beoefening verdere verdieping. De wekelijkse lessen geven een duurzame ontwikkeling in je meditatie en brengen kwaliteit en ritme aan je meditatie-beoefening. Daarbij is er een wekelijkse behandeling van bekende werken uit de Zen literatuur met een koppeling naar de dagelijkse praktijk. Meer informatie

Online Meditatie Cursus| Zen Centrum Groningen
Online individuele cursus

Naast de groepsactiviteiten biedt Zen Centrum Groningen een individuele online cursus aan. In een aantal individuele sessies leer je de basisprincipes van zenmeditatie en hoe je deze kunt toepassen in je dagelijks leven. Het aantal sessies kan in overleg worden gepland. Meer informatie en aanmelding.

Online Coaching en begeleiding

De individuele begeleiding en coaching bij Zen Centrum Groningen richt zich op persoonlijke uitdagingen waar je in je leven voor staat, zowel in werk als privé.  Individuele begeleiding is er op gericht om via meditatie zelfstandig met je gedachtewereld om te leren gaan, en de inzichten die je in meditatie en cursusliteratuur opdoet te integreren in je dagelijks leven. Meer informatie en aanmelding.

Zen meditatie proefles

Wil je eerst online kennismaken met Zen meditatie en Zen Centrum Groningen? In een proefles zijn meditatie krijg je informatie over de achtergronden van zen en zen meditatie, het cursusprogramma, en de docent. Tijdens de proefles doen we een korte meditatie-oefening. De proeflessen vormen een mooie voorbereiding voor deelname aan een introductiecursus of doorgaande groep. Je kunt zowel fysiek als online deelnemen. Je kunt je aanmelden voor een online proefles.

Online meditatie bij Zen Centrum Groningen