Individuele Zen Meditatie Cursus en Coaching

Naast groepsactiviteiten biedt Zen Centrum Groningen de mogelijkheid om individueel met Zen meditatie aan de slag te gaan.

Individuele cursus

In een individuele cursus leer je de basisprincipes van Zen meditatie en hoe deze in je dagelijks leven in de praktijk te brengen. De hoeveelheid en lengte van de bijeenkomsten kunnen in overleg met de begeleider worden bepaald. Thema’s kunnen deels worden aangepast aan individuele voorkeuren.

Coaching en begeleiding

De individuele begeleiding en coaching bij Zen Centrum Groningen richt zich op persoonlijke uitdagingen waar je in je leven voor staat, zowel in werk als prive. De individuele begeleiding is er op gericht om zelfstandig met je gedachtewereld om te leren gaan, en de inzichten die je in meditatie opdoet optimaal te integreren om je levenskwaliteit te verbeteren.

De bijdrage voor het individuele trajecten zijn 50 euro per uur voor particulieren, en 35 euro per uur voor studenten en minder bedeelden. Voor meer informatie over individuele begeleiding, neem contact op met Tom van Dijk.
Email: tom@zengroningen.nl Tel. 0616730227