Individuele Zen Meditatie Cursus en Coaching

Naast groepsactiviteiten biedt Zen Centrum Groningen de mogelijkheid om individueel met Zen meditatie te starten dmv een cursus en/of coaching.

Individuele cursus

In een individuele cursus leer je de basisprincipes van Zen meditatie en hoe deze in je dagelijks leven te integreren. De hoeveelheid en lengte van de bijeenkomsten kunnen in overleg worden bepaald.

Coaching en begeleiding

De individuele begeleiding en coaching bij Zen Centrum Groningen richt zich op persoonlijke uitdagingen waar je in je leven voor staat, zowel in werk als privé.  Individuele begeleiding is er op gericht om via meditatie zelfstandig met je gedachtewereld om te leren gaan, en de inzichten die je in meditatie en cursusliteratuur opdoet te integreren in je dagelijks leven.

De bijdrage voor het individuele trajecten zijn 50 euro per uur voor particulieren, en 40 euro per uur voor studenten en minder bedeelden. Online coaching via Skype is mogelijk. Voor meer informatie over een individueel traject, neem contact op met Tom van Dijk. Email: tom@zengroningen.nl Tel. 0616730227